Vilka är vi?

Vi på QCM är alla seniora konsulter som inte bara är experter inom sina områden utan även vana att både jobba självständigt och i team. Tillsammans hjälper vi våra kunder att skapa effektiva arbetssätt och stöttar dem i deras digitala resa. 

Ulf Asklund

VD

Får energi av lärande – både eget och andras. Har alltid många bollar i luften och är gärna med där det verkligen händer. Att lyssna, analysera, hitta lösningar, förankra och förändra är roligt!

Åse Bejram Elofsson

Verksamhetsutveckling

Sätter utmaningar och möjligheter i sammanhang ur ett helhetsperspektiv och utifrån-och-in-tänk. Säger alltid ja till nya erfarenheter och möten!

Lena Hoffmann

Configuration Management

Lena drev egen affär i 10 år. Sökte nya utmaningar och tog chansen till en andra universitetsutbildning, som dataingenjör. Ser fram mot nya utmaningar och lärdomar varje dag.

Martin Lundqvist

PLM & Configuration Management

Astrofysiker som har flerårig bakgrund inom DevOps i olika roller. Har de senaste åren jobbat med PLM inom bl.a. mat, bygg och elektronik-industrin. Är ofta ute och cyklar, eller springer.

Jörgen Ekblad

PLM & Requirement Management

Mångårig erfarenhet av att analysera och effektivisera informationsflöden. Trivs bäst när jag ser att det ger nytta i verkligheten. Sätter alltid människan i centrum.

Mikaela Persson

Affärsutvecklare

Har en bakgrund inom nutrition, sport och entreprenörskap. Extrovert som aldrig missar chansen att lära känna nya människor.

Andreas Göransson

SW Configuration Management/Dev Ops

20-årig erfarenhet av att arbeta med Configuration Management och DevOps i allt från enmansprojekt till globala organisationer. Har ett stort intresse av träning och hälsa.

Therese Bülow

Verksamhetsutveckling

Reflekterande pragmatiker som fokuserar på att hitta de värdeskapande aktiviteterna. Tror att gemensam riktning, digitalisering och hållbarhetsfokus är vägen fram.

Tina Wärja

PLM & Requirement Management

Lång erfarenhet av processer och verktyg för regulativa produktkrav med allt från utveckling till det operativa. Motiveras av att söka nya vägar att arbeta på, främst med compliance.

Jan Gunnarsson

PLM & Business Analyst

Bonnapåg och elektroingenjör som motiveras bäst av utmaningar där människor i olika konstellationer ska samarbeta i IT-verktyg. Gärna tvärs kulturer och nationaliteter.

Anders Färemo

Business Analyst

Lång erfarenhet från stora internationella organisationer och tvärfunktionella roller. Drivs av att hitta möjliga förbättringar och vägar framåt i komplexa situationer. En analytisk, problemlösande lagspelare.

.

imageedit_2_8427689909

Jan Andersson

PLM

Lång erfarenhet i att driva mycket komplexa projekt och program i globala organisationer. Bred kompetens inom IT så som strategi, projektledning kostnadskontroll och Program Management.

Fredrik Ramsten

UX & Tjänstedesign

Strategisk designer och entrepreneur med 20 års erfarenhet från global it-industri, konsumentelektronik, hälsa och e-lärande. Bygger tjänster, produkter och team för positiv förändring.

Karolina Mikkelsen

CRM & Process Management

Stark projektledare och BA med 17 års erfarenhet av att leda olika sälj och leverans team genom förändring och tillväxt. Brinner för problemlösning och process optimering, med fokus på system som rör försäljning, customer success och support. 

Vi möter dig där du är

Vi har metoder och verktyg för att hjälpa dig och ditt företag att utvecklas och erfarenheten att förstå att varje situation är unik. Genom att träffas och diskutera nuläge, utmaningar och möjligheter ser vi vad just ditt företag behöver för att ta nästa steg i förändringsresan.

Vi sätter ihop rätt team till rätt utmaning och som en del av Qgroup har vi ett stort nätverk av kunskap med oss.